Den magiska Aloe Veran

Aloe Vera är välkänd som en fantastisk växt med många olika hälsoeffekter. Aloe Vera kan både användas på kroppen för bland annat återfuktning till att svalka solbränd hud. Det finns också goda hälsoskäl till att dricka Aloe Vera och fördelarna är många:

 Immunförsvaret kan stärkas markant

Aloe Vera stimulerar de vita blodkropparna i immunförsvaret, vilket gör kroppen mer motståndskraftig mot virus och bakterier. Vilket i sin tur hjälper dig att skapa balans i kroppen som hjälper till att hantera den dagliga stressen.

Hjälper att upprätthålla friska slemhinnor i mage- och tarmsystem.

Aloe Vera stabilisera pH- värdet som kroppen dagligen får kämpa mot när vi äter olika sura matprodukter som börd, kaffe, kött och socker. Genom att Aloe Vera är basisk hjälper den till att få magsäcken lugn.

Kan förebygga förstoppning och lös mage genom att stabilisera matsmältningen.

Aloe Vera hjälper tarmfloran att komma i balans genom att bland annat rengöra matsmältningssystemet. Aloe Vera hjälper också till att motverka halsbränna och sura uppstötningar.

Ge din kropp en detox

Aloe Vera samlar på sig gifter medan den rör sig genom tarmsystemet. Det är inte bara tarmarna som har denna vinning utan också njurar, lungorna och gallgångarna rensas av Aloe Vera.

Kan reducera inflammation i kroppen.

Aloe Vera kan motverka irritation och inflammationer genom att bekämpa bakterier och virus innan de orsakar en inflammation. Därför kan du också uppleva en förbättrad flexibilitet och större rörlighet om du lider av stela leder.

Tips: Aloe Vera har en speciell smak som ibland kan vara svår. Prova att blanda ner Aloe Vera-drycken i en smoothie. 

Bidrar till att återfukta och hålla huden frisk och motståndskraftig.

Aloe Vera som är effektiv mot inflammationer lindrar därför ocksåakne och finnar. Genom att dricka Aloe Vera hjälper det till att återfukta huden och där med minskas de fina linjerna och rynkorna.

Kan motverka bakterier i munnen.

Aloe Vera som också bekämpar bakterier hjälper på såssätt också till att bekämpa alla de bakterier som finns i munnen. Därför kan den fungera som ett skydd mot bland annat irriterat tandkött.

Hjälper till att hålla blodsockernivån stabil.

Undersökningar har visat att Aloe Vera kan stabilisera och upprätthålla en normal blodsockernivå och på så sätt lättare upprätthålla en bättre allmän hälsa. Detta är särskilt viktigt för dem i riskzonen att utveckla diabetes typ 2.

Bidrar till att reglera kroppens kolesterolbalans.

Aloe Vera hjälper till att sänka kroppens kolesterolvärde och på så sätt minskar risken för hjärt-kärlsjukdomar. Dessutom har Aloe Vera en positiv inverkan på syresättningen av blodet och den generella cirkulationen.

Tips: Läs gärna mer om Aloe Vera och dens hälsoeffekter. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *