En klassiker i vårat kök. Enkelt och perfekt att tillaga för att sedan värma på. När du ändå är igång, gör dubbelsats till att frysa in eller att spara till helgens lunch.

 

Ingredienser för 4 personer:

  • Ris
  • 500g falukorv
  • 1 lök
  • 1 burk krossadetomater
  • 1 matlagningsgrädde
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk tomatpuré
  • timjan

  1. Hacka löken och skiva korven. Förvara i kylen tills användning.

  1. Sätt på riset enligt anvisning på paketet. Häll gärna ner gurkmeja under kokning.
  2. Fräs på löken och korven.
  3. Häll ner krossadetomater, dijonsenap och tomatpuré. Låt skuda.
  4. Avsluta med att hälla på matlagningsgrädde och strö över timjan.
  5. Servera tillsammans med riset.

 

 

“Vill att du alltid ska laga sådan här god mat”

“Min bästa rätt”

“När barnmat är som bäst”