Persikosalsa med koriander

Denna somrigt salsa med persikor, tomater och koriander är ett underbart tillbehör som passar till det mesta som grillas. Antingen serverar jag salsan som det enda tillbehöret eller också med en bit fetaost till.

Ingredienser för 3-4 personer:

  • 1 lime
  • 8 st små salladslökar
  • 20 körsbärstomater
  • 6 persikor
  • 1 chilifrukt
  • 2 dl koriander
  • 3 msk olivolja
  • Salt och peppar
  1. Pressa ut limen i en stor skål.
  2. Hacka salladslöken, körsbärstomaterna och persikorna i mindre bitar och lägg ner i skålen.
  3. Hacka riktigt små bitar av chilifrukten och lägg ner i skålen.
  4. Hacka koriandern lätt och lägg ner i skålan.
  5. Blanda om tillsammans med olivolja, salt och peppar.
  6. Servera till något grillat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *